Catering

Nybohovs-restaurangen startade med catering 1976

 

Matlagning på gång

När vår far Walter Wirz startade Nybohovsrestaurangen 1976 var catering ett okänt begrepp hos gemene man. I dag är det något som de flesta kommer i kontakt med genom arbetet eller i privata sammanhang. Vår catering började med att våra lunchgäster ville ta med sej lunchmat hem och bjuda vänner på. De tyckte att det var ett bekvämt och prisvärt sätt att lösa matfrågan på. Med detta var vår cateringverksamhet igång.

Under åren har vi utvecklat och specialiserat oss på cateringen. Vi har en bred meny med allt från mingelmat, bufféer till tre-rättters middagar. Maten levereras / hämtas varm eller kall snyggt upplagd på fat.

Våra kunder är både företag och privatpersoner med sällskap allt mellan 10 -1000 personer. Vi lagar all mat själva från grunden.

Vi är nog böjda att hålla med våra lunchgäster från när det begav sej….” det är ett bekvämt och prisvärt sätt att lösa matfrågan på “.

 

Catering, så går det till

  • Gå in i vår meny och låt dej inspireras av våra mat-alternativ.
  • Ring eller mejla oss när du bestämt dej, eller vill rådfråga oss om menyn, leveranstider etc.
  • Beställning bör göras minst en vecka före leverans. Kan vi så hjälper vi självklart till med kortare varsel. Slutbeställning av antal måltider görs tre dygn före leverans.
  • Vi levererar maten dit du vill ha den. Du kan även hämta din cateringmat hos oss. Betalning sker vid leverans alt. hämtning för privatpersoner. Företag faktureras.
  • Maten levereras upplagd varm eller kall i serveringsskålar och på fat. Klar att ställas fram på bordet. Vill du kunna portionera ut maten så går det att få den i kantiner och på bleck.
  • Vi packar maten i termoboxar som håller värme 1-2 timmar efter leverans beroende på avstånd och maträtt. Omvänt fungerar de även som kylbox och håller på så sätt maten fräsch flera timmar efter leverans.
  • Återhämtning/lämning av emballage och uppläggningsfat sker efter överenskommelse. Vi sköter diskningen.

 

Alla våra priser är per person vid beställning av minst 10 portioner av samma rätt.

Bufféer är 15 portioner minimum.

Alla våra priser är inklusive moms.