Om oss

Ett familjeföretag med lång tradition

Efter att i 20 år arbetat som köksmästare på Stallmästaregården i Tore Wretmankoncernen bestämde grundaren Walter Wirz för att starta eget.

Lotten föll på Nybohovsrestaurangen. Vi fastnade för den öppna ljusa lokalen där utsikten var storslagen och köket som var stort och välutrustat.

Det var 1976, sedan dess har vi gjort ett par stora renoveringar av lokalen och moderniserat köket.

Nybohovsrestaurangen har hela tiden drivits som ett familjeföretag. Vi inriktade oss från början på att servera hemlagad husmanskost. Under 80 talet serverade vi 500 luncher i vår matsal och 500 luncher på catering till företag och servicehus runt om i Stockholm. Efterhand har vi utvecklat vår cateringverksamhet och festvåningsverksamhet.

När Walter 1992 beslöt sig för att dra sig att tillbaka tog syskonen Mario och Madeleine Wirz över verksamheten. 2007 upphörde vi med vår lunchservering för att helt satsa på cateringen och uthyrning av festlokalen. 2021 tog nuvarande familj över.

Vi har under åren samlat på oss stor erfarenhet. Vi vet vikten av att vara en flexibel och pålitlig samarbetspartner. Att få göra våra gäster nöjda är en stark drivkraft hos oss som också lett till att många kunder gärna återkommer.

Varmt välkomna,

Isabelle, Lisa och Jesper