Om oss

Om oss

Om oss

Nybohov ligger strategisk placerat uppe på en höjd, nära kommunikation och Liljeholmens Centrum. Utsikten är slående och från våra stora fönster ser du Stockholm breda ut sig.

Vi är en familj som tillsammans vill värna om mathantverkstradition och erbjuda mat på plats hos oss i Nybohov eller hos våra kunder, privatpersoner och företag. I vår familj finns många bakgrunder och erfarenheter men tillsammans delar vi intresset för matupplevelser och god service.

Vi har samlat på oss stor erfarenhet och vi månar om vikten av att vara en flexibel, kreativ och pålitlig leverantör. Att få göra våra gäster nöjda är en stark drivkraft hos oss och vi är stolta över den tradition av familjeföretag vi bidrar med på den här platsen.

Här producerar vi allt från grunden med skicklig hantverkskunskap och yrkesstolthet. Våra kockar är nyfikna så givetvis hämtar vi inspiration från världens kök och de trender som råder. Vi tror att ingen maträtt kan vara bättre än dess ingredienser, och att de bästa ingredienserna är de som är i säsong.

Vi uppdaterar sociala medier hela tiden med nyheter och event. Följ oss gärna på Instagram / Facebook och ta del av vad som händer hos oss!