Catering

Catering

Catering

Så mycket i livet är värt att uppmärksamma och fira. Oavsett om det är en födelsedag eller bröllopsdag ordnar vi så er dag blir minnesvärt och högtidligt. Vi kan arrangera ert firande varsomhelst. I vår festvåning, i ett festtält på en brygga eller på en annan plats som ligger er varmt om hjärtat. Du får maten levererad i hela Stockholms-området och vi har erfarenhet från det mesta när det gäller catering, stort som smått.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan skräddarsy just ditt arrangemang!

Event

Erbjudanden

Erbjudanden

STUNDER VÄRDA ATT UPPMÄRKSAMMA

Catering

I trädgården, i skogen, på bryggan, i tältet eller hemma hos dig?

Planerar du middag, födelsedagsfest, bröllop, dop, studentmottagning eller något annat roligt och minnesvärt för mindre eller större sällskap? Våra kockar och medarbetare ger er en förstklassig upplevelse där ni önskar. Vi erbjuder allt från smörgåsar till trerätters-middagar och bufféer. Titta i vår meny och bli inspirerad.

Vi har utvecklat en väl fungerande kedja från första kontakt till det färdiga kalaset. Vi tar hand om det mesta, mat och dryck, porslin, dekorationer, och personal. Ni bestämmer själva hur mycket hjälp ni behöver med er tillställning. Våra kunder är både företag och privatpersoner med sällskap allt mellan 10 -1000 personer. Tveka inte att kontakta oss så hjälper vi er med planeringen av er stora dag.

Förfrågan

UNIK UPPLEVELSE

Food truck

Med våra food trucks får du en alldeles unik upplevelse där vi kommer till din plats och serverar vår underbara mat från det mobila restaurangköket. Vi ordnar även med porslin och serveringspersonal om så behövs så att ni kan slappna av och lägga all energi på festen och gästerna.

Förfrågan

MINNESVÄRD HÖGTID

Bröllop

Vem vill inte att deras bröllopsdag ska vara perfekt? Många av oss börjar planera vår stora dag tidigt, att fira kärlek tillsammans med våra vänner och familj är ett minne för livet. Vi vet att ert bröllop är en av de viktigaste händelserna i ert liv. Vårt team hjälper er från dag ett med att skräddarsy upplägget till just er dag, med allt från val av festlokal, meny, bröllopstårta, dekor, blommor, ljud, ljus och underhållning m.m.

Vi har ett brett nätverk med noga utvalda leverantörer som vi jobbar med och som vi vet kan leverera när det verkligen gäller. Endast det bästa är gott nog för er stora dag

Förfrågan

HÖGTIDLIGT OCH BETYDELSEFULLT

Student

Oavsett önskemål, stil och smak har vi det alternativ som passar dig. Är du på jakt efter en traditionell mottagning som är klassiskt och högtidligt, eller en måltid som kommer att imponera på dina gäster. Låt oss vara med och skapa en högtidlig och betydelsefull dag för din student!

Förfrågan