Festvåning

Festvåning

FESTVÅNING

Välkommen till vår fina festlokal med milsvid utsikt över Stockholm. Hos oss ska man känna sig som hemma. Ett sprudlande och välkomnande hem med massor av liv. Dofter, smaker, musik och riktigt god mat.

Ska du ha fest, disputation, bröllop eller kanske ett föreningsmöte så passar Nybohovs lokal för sällskap mellan 30 -100 personer. Interiören har en avskalad och neutral bas. Det underlättar när man önskar sätta sin egen prägel. Hos oss går det bra att ta med egen dryck. Restaurangen uthyres per timme för sällskap upp till 100 personer.

Vi hjälper gärna till med uppdukning, dekoration och utsmyckning av lokalen eller om ni föredrar att göra allt själva går det också bra. I lokalen finns det en bar med ismaskin och kyl, dryck tar du med själv. Önskar ni dansgolv erbjuder vi uthyrning av ljud- och ljusanläggning.

Kontakta oss för mer information om hur vi kan skräddarsy just ditt arrangemang!

Urval

Möblering

Möblering

POPULÄRA ALTERNATIV

Möblering

I trädgården, i skogen, på bryggan, i tältet eller hemma hos dig?

Det går givetvis att möblera på mängder av olika sätt. I förslagen vi ger här kan alla gäster
njuta av vår fina utsikt.

  • Honörsbord E-formad dukning är lämpligt för sällskap mellan 32-77 personer. Klassisk uppdukning vanlig vid högtider så som bröllop, disputation och jubileum.
  • Kuber är lämpligt för sällskap mellan 32-56 personer. En trevlig dukning som samlar gästerna i grupper om 8 personer. Dukningen gör det lätt att ha kontakt med alla runt bordet.
  • Långbord: Lämpligt för sällskap mellan 26-60 personer. Ett bord som är lätt att duka och placera olika antal gäster vid. Välj mellan ett eller två bord. Det går även att förlänga borden in på dansgolvet då ryms det upp till 88 personer.
  • Långbord med separat huvudbord eller U-bord: Lämpligt för sällskap mellan 30-82 personer. Denna dukning passa bra vid möten och tillfällen då man vill ha fokus på personerna på
    huvudbordet.

Förfrågan